Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Pentuvierailupäivä

Vietämme pentuvierailupäivää sunnuntaina 18.8.2019 klo 12.00-13.00. Pakollinen ilmoittautuminen etukäteen sähköpostitse rambostoyfox@
dnainternet.net perjantaihin 16.8.2019 mennessä. Lisätietoa tapahtumat- sivulla.

Tapahtumat

ETFTA ry järjestää kivoja koiratapahtumia kesän aikana ympäri Suomea. Valitse sinulle sopivimmat tapahtumat ja tule mukaan! Seuraavaksi Drag Racing -kisat! Lauantaina 17.8.2019 klo 12.00 Sundsbergissa. Lisätietoa Tapahtumat-sivulla ja www.etfta.fi.

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:95975 kpl

Olemme Facebookissa

'PR' Rambo´s Emerald aka Hertta

Hertta

UKC Rek.nro   

Synt. 9.12.2018   Väri: white & black & tan
Sukupuoli: narttu
Paino:        Säkä:       

Terveys: silmät, sydän, polvet ja lonkat terveet ja virallisesti tarkastetut (pentutarkastus)

Emo: 'PR' Dunkel´s MaryLou Mocca
UKC Rek.nro: A478,617

Isä: GRCH 'PR' Star´s Big Spendor     
UKC Rek.nro: A322,645 
Nasu & Spendor -pentueen narttupentu 'PR' Rambo´s Emerald aka Hertta jäi kenneliimme kasvamaan mahdollista tulevaa jalostuskäyttöä varten.
Hertta on perinyt vanhemmiltaan rauhallisen perusluonteen ja on todella kiltti pentu. Toki pennulle ominaiset piirteet kuten vauhdikkuus ja leikkisyys kuuluvat pakettiin myös.
Aika näyttää sitten millainen Hertasta aikuisena muodostuu, upea sukupuu antaa kuitenkin aihetta odottaa tältä tytöltä paljon. Nyt meidän tehtävämme on opetella hänen kanssaan uusia juttuja sekä sosiaalistaa ja totuttaa neiti parhaimmalla mahdollisella tavalla kaikenlaisiin ulkomaailman ihmeellisyyksiin.

Hertta 13 vkon ikäisenä

Hertta n.8 viikon ikäisenä

Hertta n.viikon ikäisenä