'PR' Rambo´s Emerald aka Hertta

Hertta

UKC Rek.nro B233,169  

Synt. 9.12.2018   Väri: white & black & tan
Sukupuoli: narttu
Paino:  3,1 kg   Säkä: 26 cm    

Terveys: silmät, sydän, polvet ja lonkat terveet ja virallisesti tarkastetut

Emo: 'PR' Dunkel´s MaryLou Mocca  UKC Rek.nro: A478,617

Isä: GRCH 'PR' Star´s Big Spendor   UKC Rek.nro: A322,645 
Nasu & Spendor -pentueen narttupentu 'PR' Rambo´s Emerald aka Hertta jäi aikanaan kenneliimme kasvamaan mahdollista tulevaa jalostuskäyttöä varten. Hertta on Nasun toiseksi viimeiseksi jääneestä pentueesta. 

Hertta on reipas ja aktiivinen amerikankääpiöterrieri. Tämä tyttö on aina menossa valppaana ja uteliaana. Leikkisä Hertta osaa myös olla aika itsepäinen ja itsenäinen tapaus, eli melko tyypillinen amerikankääpiöterrieri. Hertta on ruumiinrakenteeltaan todella paljon äitinsä Nasun kaltainen, juuri rotumääritelmän mukainen. 

Hertta on osallistunut kesällä 2022 viralliseen UKC-näyttelyyn hyvällä menestyksellä, hän oli aikuisten narttujen sarjan paras. Tuomarina toimi arvostettu UKC-tuomari ja kasvattaja Felicity Trammell, USA.  

Hertta omaa todella upean sukupuun. Hertan emo Nasu on palkittu ETFTA UKC Showssa 2012 rotunsa parhaaksi (ROP) ja koko näyttelyn parhaaksi (BIS).  Tuomarina toimi tuolloin nyt jo edesmennyt amerikankääpiöterrieri-guru, pitkän linjan kasvattaja Margo Carter, joka on tehnyt rodun eteen tinkimätöntä jalostustyötä. Ja kun Margo valitsee koiran parhaaksi, se tarkoittaa, että koira todellakin on paras. Hertan isä Spendor on upea Grand Champion.

Rambo´s Emerald aka Hertta jouluna 2019

Hertta 13 vkon ikäisenä

Kuvateksti

Hertta n.8 viikon ikäisenä

Hertta n.viikon ikäisenä