Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:177465 kpl

Olemme Facebookissa

Muistoissamme - In memoriam

'PR' Dunkel´s Rambo aka Rambo

18.12.2004 - 20.10.2010

Rambo siirtyi ajasta ikuisuuteen sateisena lokakuisena päivänä, mutta muistoissamme hän säilyy aina. Rambo ei ollut koira helpoimmasta päästä, mutta silti meille todella rakas kaveri ja ensimmäinen suuresti odotettu amerikankääpiöterrierimme. Rambon aika vaan koitti paljon aiemmin, kuin olimme odottaneet. Nyt Rambo katselee meitä koiraenkelinä pilven reunalta. Hyvästi rakas ystävä.

__________________________________________

'PR' Dunkel´s Nugget of Phoenix aka Nugget

9.7.2003 - 20.12.2020

Rambon äiti Nugget tuli meille aikuisena eläkepäivien viettoon. Nugget eli hyvän ja pitkän elämän saavuttaen yli 17 vuoden iän ja ollen näin pitkäikäisin amerikankääpiöterrierimme tähän asti. Tulemme kaipaamaan Nuggetia. R.I.P. Nugget. 

___________________________________________

'PR' Dunkel´s Lady Shirley aka Siiri

16.6.2005 - 5.2.2021

Ihana Siiri oli kaikkien aikojen toinen amerikankääpiöterrierimme ja Rambon kaveri. Siiri oli myös ensimmäinen jalostuskoiramme ja Siiri sai useamman hienon pentueen nuoruusvuosinaan. Siirin pennuista ensimmäinen, 'PR' Ruuska´s Verdi aka Verdi, asuu edelleen luonamme lemmikkinä. 
Siiri saavutti kunnioitettavan 15,5 vuoden iän. Tulemme kaipaamaan Siiriä suuresti. 


Nugget ja Siiri - Team Pinkit Ladyt