Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:166451 kpl

Olemme Facebookissa

MYYTÄVÄNÄ - FOR SALE

Myytävänä pentuja

Tällä hetkellä meillä ei ole pentuja myytävänä.

_______________________________________

Myytävänä aikuinen uroskoira

Uutta loppuelämän kotia etsii aikuinen uroskoiramme, jalostuksessakin mukana ollut 'PR' Burway Monkey Man aka Pongo.
 
Kesällä seitsemän vuotta täyttänyt lempeä ja kiltti Pongo etsii kotia, jossa voisi olla kiva koirakaveri tai kavereita, mutta mielellään leikattu narttukoira tai leikattu uroskoira. 

Pongo on varsin aktiivinen kaveri deittailemaan, joten leikkaamattomat nartut talossa aiheuttavat juoksuaikaan kovaa stressiä, tämä on syy siihen miksi Pongo nyt etsii uutta kotia. Pongoa ei tällä hetkellä käytetä jalostukseen, joten on Pongon parhaaksi, että hän pääsisi rauhallisempaan paikkaan pois näiden niin ihanien narttujen luota. Uskoisin, että Pongo viihtyy myös ainoana koirana, mikäli hänelle on riittävästi aikaa. 

Olisi suotavaa, että Pongon uudessa kodissa on oma rauhallinen piha, jotta poika voi oleskella myös ulkona. Pongo tykkää metsässä kävelystä ja on tottunut lenkkeilemään koirakaverin kanssa. Pongo kulkee nätisti hihnassa, eikä vedä. Pongo tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja tykkää leikkiä kiltisti myös ihan pienten koiranpentujen kanssa. Pongoon on voinut aina luottaa 100 %:sti, ettei se hermostu villeihin (ja joskus melko ärsyttäviinkin) pentuihin.  

Pongo on sekä UKC- että AKC-rekisteröity ja eläinlääkärin tarkastama.

Mikäli sinulla olisi tarjota Pongolle hyvä koti, aikaa ja virikkeitä, paljon huomiota ja rapsutuksia ja yhdessä olemista ja tekemistä - ota yhteyttä (laita mieluiten sähköpostia, emme pysty aina vastaamaan puhelimeen), niin sovitaan tutustumiskäynnistä. 

Pongo

_____________________________________________

'PR' Rambo´s Lilia aka Lilli hoitaa pentuaan

_____________________________________________________________