MYYTÄVÄNÄ - FOR SALE

Myytävänä nuori reipas narttukoira

'PR' Dunkel´s Lidia Pummel aka Alma etsii uutta kotia.

Pienikokoinen kohta 2-vuotias Alma (2,7 kg) on oikea ilopilleri, reipas ja kiltti tyttö, joka on aina valmiina leikkiin, varsinkin jos joku jaksaa heittää palloa.  

Alma antaa kiltisti tehdä kaikki hoitotoimet, hienosti onnistuu niin hampaiden pesu kuin kynsienleikkuukin. Alma kävelee nätisti hihnassa ja osaa ohittaa hienosti vieraat koirat. 

Alma osaa olla myös itsepäinen, jos häntä ei huvita tulla pihalta pyydettäessä sisälle, niin hän ei tule - vasta kun itse ilmoittaa olevansa valmis.
 
Alma tykkää leikkikaverista, mutta kaverin pitäisi olla joko uros tai sitten isompi koira, joka ei anna Alman ryhtyä pomoksi. Alma käy myös ainoaksi koiraksi, jos perheessä on muuten leikkiseuraa tarjolla sekä aikaa ja huomiota tytölle. 

Alma on kova vahtimaan omaa reviiriä ja ilmoittaa kyllä, jos tulee vieraita. Tästä syystä Alma ei välttämättä sovellu kerrostaloon.  

Mikäli sinun perheessäsi on pienen ja reippaan koiran mentävä aukko, ota yhteyttä ja sovi tututumiskäynnistä katsomaan iloista Almaa. 

Alma

Alma ja Daisy metsäretkellä

_________________________________________

Kysy ajantasainen myytävien pentujen sekä nuorten/ aikuisten koirien tilanne meiltä sähköpostitserambostoyfox(at)dnainternet.net.

Voit myös täyttää ja lähettää pentutiedustelulomakkeen tästä.  

Hertta&Marshall-pentueen veikeät vesselit

Sieltä se joulu tulee, ihmettelee Marshmello

_____________________________________________

'PR' Rambo´s Lilia aka Lilli hoitaa pentuaan

_____________________________________________________________