Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Pentuvierailupäivä

Tervetuloa tutustumaan koiriimme ja kotonamme kasvaviin pentuihin sekä keskustelemaan rodusta vierailupäivänä lauantaina 18.1.2020 klo 12.30-13.30. Ilmoittaudu sähköpostitse pe 17.1 klo 18.00 mennessä.
Tervetuloa!

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:104394 kpl

Olemme Facebookissa

MYYTÄVÄNÄ - FOR SALE

'PR' Dunkel´s Bluebell aka Pimu & 'PR' Burway´s Monkey Man aka Pongo-pentueesta vielä yksi upea urospentu vapaana ja varattavissa. Pennut syntyivät 11.10 ja ovat luovutusiässä joulukuussa 2019.
Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia ja kerro millaisen kodin voit tarjota. Seuraa kotisivuiltamme tulevia pentuvierailupäiviä ja tule katsomaan pentuja.

One male puppy for sale. Please contact us by e-mail if you´re interested.

Pimu&Pongo-pentue

Myytävänä nuori aikuinen narttukoira

Nuori aikuinen narttukoiramme Matilda aka Madde etsii uutta loppuelämän kotia. 
Madde on 4-vuotias luonteeltaan kiltti, vilkas ja eloisa tyttö. Madde on oma kasvattimme. Madde ei ole koskaan tehnyt pentuja. Madde on pienikokoinen, alle 3 kiloinen (viimeksi punnituksessa 2,8 kg). 

Maddelle tärkeää on, että uudessa kodissa olisi kunnon iso aidattu pihamaa, jossa Madde voisi vapaana ulkoilla. Uudessa kodissa ei tarvitse välttämättä olla koirakaveria, mutta voi olla, Madde kyllä tulee muiden koirien kanssa toimeen. 

Madde on tuplarekisteröity sekä UKC että AKC. Madde voi täten osallistua myös Suomen Kennelliiton näyttelyihin. 

Jos sinulla olisi sydämessäsi ja kodissasi Madden kokoinen paikka, otathan meihin yhteyttä. Sovitaan sitten vierailuajasta, milloin Maddeen voisi tulla tutustumaan. 


'PR' Rambo´s Matilda aka Madde

i

VARATTU. Myytävänä aikuinen narttukoira

Aikuinen narttukoiramme 'PR' Rambo´s  Memphis Belle aka Elle etsii uutta loppuelämän kotia. Elle on iältään 7-vuotias, joten hänellä on erittäin todennäköisesti vähintään toiset seitsemän vuotta edessään. 

Elle on vähän isompikokoinen tyttö, painoa n. 3,5 kg. Elle on tuplarekisteröity sekä UKC että AKC:ssa.

Elle on luonteeltaan kiltti ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Elle viihtyy sylissä ja tulee usein makailemaan sohvan selkänojalle "niskatyynyksi". Elle sopii hyvin myös ainoaksi koiraksi ja lapsiperheestä hänellä on myös kokemusta. 

Jos sinulla olisi kodissasi tarjota Ellelle hyvä loppuelämän koti, otathan meihin yhteyttä. Sovitaan sitten vierailuajasta, milloin Elleen voisi tulla tutustumaan.

Elle on löytänyt uuden ihanan loppuelämän kodin ja muuttaa uuteen kotiin tammikuussa 2020.
'PR' Rambo´s Memphis Belle aka Elle