Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Pentuvierailupäivä

Vietämme pentuvierailupäivää lauantaina 2.2.2019 klo 12.00-13.00. Pakollinen ilmoittautuminen etukäteen sähköpostitse rambostoyfox@
dnainternet.net torstaihin 31.1.2019 klo 20 mennessä. Lisätietoa tapahtumat- sivulla.

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:88349 kpl

Olemme Facebookissa

MYYTÄVÄNÄ - FOR SALE

MYYTÄVÄNÄ: Pentuja

Myytävänä pentuja kahdesta pentueesta!

Lue lisää pentueet-sivulta. 

'PR' Rambo´s Snowman 13.1.2019

Lilli&Spendor-pentueen pennut muutaman tunnin ikäisinä.

MYYTÄVÄNÄ: Nuori amerikankääpiöterrieriuros etsii uutta kotia

Kasvattimme 'PR' Rambo´s Smokey aka Manu etsii uutta loppuelämän kotia. Manu on syntynyt 18.3.2017 eli on nyt yhden vuoden ja 8 kk:n ikäinen. 

Manu on hyvin ihmisrakas ja haluaa uteliaasti tutustua kaikkiin ihmisiin. Manu rakastaa ulkoilua omalla isolla aidatulla pihalla sekä pitkiä lenkkejä omistajan kanssa. Manu on perso ruoalle ja sen vuoksi helppo herkkujen avulla kouluttaa ja motivoida. Kynsien leikkuu ja muuta hoitotoimet sujuvat hienosti juurikin herkkuja näyttämällä. Pesulla käynti, suihku ja uiminen eivät ole Manun mieleen eli vesi ei ole oikein hänen elementtinsä.   

Manu on tottunut olemaan ainoa eläin talossa, mutta tulee toimeen myös muiden eläinten kanssa. Lenkillä tavataan muita koiria ja Manu tutustuu näihin hienosti ja avoimin mielin. Manu hakeutuu mielellään viereen sohvalle tai lattialle makoilemaan. Sylissä kantamisesta Manu ei erityisesti pidä.   

Manu on vähän isompikokoinen uros, painoa on n.5-6 kg ja säkäkorkeus n.33 cm. Väritykseltään Manu on black&white &tan eli tri-color. Rokotukset ja madotukset ovat ajan tasalla ja Manu on täysin terve. Vaikkakin Manu on erittäin ihmisrakas, aivan pienten lasten kanssa Manu ei oikein tule juttuun eli ei lapsiperheeseen. 

Mikäli sinulla olisi tarjota Manulle uusi loppuelämän aktiivinen koti ja haluat jo valmiiksi sisäsiistin ja peruskoulutetun lenkkeilykaverin, ota meihin yhteyttä. Manu asuu Päijät-Hämeessä ja Manua saa käydä katsomassa omistajan luona sopimuksen mukaan. 

Soita tai laita sähköpostia.  
 
Rambo´s Toy Fox Terriers 
Terhi Ruuska  
050-308 6881
rambostoyfox@dnainternet.net 

Manu

Manu