Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Pentuvierailupäivä

Vietämme pentuvierailupäivää sunnuntaina 22.9.2019 klo 13.00-14.00. Pakollinen ilmoittautuminen etukäteen sähköpostitse rambostoyfox@
dnainternet.net perjantaihin 20.9.19 klo 18.00 mennessä. Lisätietoa tapahtumat- sivulla.

Tapahtumat

ETFTA ry järjestää kivoja koiratapahtumia kesän aikana ympäri Suomea. Valitse sinulle sopivimmat tapahtumat ja tule mukaan! Seuraavaksi Rally-Tokoa lauantaina 7.9.2019 kello 13.00 Helsingissä, Pukinmäessä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset www.etfta.fi.

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:97221 kpl

Olemme Facebookissa

MYYTÄVÄNÄ - FOR SALE

Nasu&Spendor -pentueen upeaista urospennuista vapaana vielä yksi. Lue lisää pentueen omalta sivulta.
Male puppy for sale! Read more from litter´s page here

Myytävänä nuori aikuinen narttukoira

Nuori aikuinen narttukoiramme Matilda aka Madde etsii uutta loppuelämän kotia. 
Madde on 4-vuotias luonteeltaan kiltti, vilkas ja eloisa tyttö. Madde on oma kasvattimme. Madde ei ole koskaan tehnyt pentuja. Madde on pienikokoinen, alle 3 kiloinen (viimeksi punnituksessa 2,8 kg). 

Madde pitää siitä, jos uudessa kodissa olisi kunnon iso aidattu pihamaa, jossa Madde voisi vapaana ulkoilla. Uudessa kodissa ei tarvitse välttämättä olla koirakaveria, mutta voi olla, Madde kyllä tulee muiden koirien kanssa toimeen. 

Madde on tuplarekisteröity sekä UKC että AKC. Madde voi täten osallistua myös Suomen Kennelliiton näyttelyihin. 

Jos sinulla olisi sydämessäsi ja kodissasi Madden kokoinen paikka, otathan meihin yhteyttä. Sovitaan sitten vierailuajasta, milloin Maddeen voisi tulla tutustumaan. 


'PR' Rambo´s Matilda aka Madde

i

Myytävänä aikuinen narttukoira

Aikuinen narttukoiramme 'PR' Rambo´s  Memphis Belle aka Elle etsii uutta loppuelämän kotia. Elle on iältään 7-vuotias, joten hänellä on erittäin todennäköisesti vähintään toiset seitsemän vuotta edessään. 

Elle on vähän isompikokoinen tyttö, painoa n. 3,5 kg. Elle on tuplarekisteröity sekä UKC että AKC:ssa.

Elle on luonteeltaan kiltti ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Elle viihtyy sylissä ja tulee usein makailemaan sohvan selkänojalle "niskatyynyksi". Elle sopii hyvin myös ainoaksi koiraksi ja lapsiperheestä hänellä on myös kokemusta. 

Jos sinulla olisi kodissasi tarjota Ellelle hyvä loppuelämän koti, otathan meihin yhteyttä. Sovitaan sitten vierailuajasta, milloin Elleen voisi tulla tutustumaan. 
'PR' Rambo´s Memphis Belle aka Elle