Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:126043 kpl

Olemme Facebookissa

'PR' Dunkel´s Lady Shirley aka Siiri

UKC Rek.nro A162,992 AKC Rek.no TR98120101

Synt. 16.6.2005 Väri: tri-color Sukupuoli: narttu

Paino: 2,5 kg Säkä: 27 cm

Terveys: silmät, sydän, polvet ja lonkat terveet ja virallisesti tarkastetut. Polvet 0/0.

Emo: 'PR' Toyacres Lady Patti of Phoenix UKC Rek.nro: G974,454

Isä:'PR' Dunkel´s Micro Paw of Phoenix UKC Rek.nro: A153,592 DNA-P

Siiri on todella kiltti ja ystävällinen tyttö. Se on yleensä ladymaisen rauhallinen, mutta lyö toisinaan myös leikiksi. Siiri on myös kova komentamaan muita koiria ja on koiralaumamme johtaja. Vieraita ihmisiä ja koiria kohtaan Siiri on ensin vähän arka. Luonteeltaan Siiri on mitä ystävällisin ja lempein koiradaami ja todella mahtava emo pennuilleen. Siiri on erittäin sulavalinjainen ja nopeajalkainen. Siiri on perinyt suloisen luonnontöpön häntänsä emoltaan Lady Pattilta.

Siiri saapui meille pentuna Toy Fox Terrier Kennelistä.

Siirin emo ja isä ovat molemmat erään maailman kuuluisimman amerikankääpiöterrierikasvattajan Shirley Thompsonin - Toy Acres Kennel -koiria. Shirley Thompson kuoli vuonna 2003, joten hänen koiriaan on nykyisin todella vaikea löytää. Lähde:Toy Fox Terrier Kennels.

Siiri on Sathy Ry:n järjestämän Nopeusjuoksun Pohjoismaiden Mestari vuodelta 2006 sekä Nopeusjuoksun Euroopan Mestari vuodelta 2007. Lisäksi Siiri oli Rotunsa Paras (ROP) ulkomuotonäyttelyssä Toy Fox Terrier Kennelin ja yhteistyökumppaneiden järjestämillä Kesäpäivillä 2009. Siiri sijoittui hienosti toiseksi aikuisten narttujen sarjassa ETFTA UKC Showssa toukokuussa 2010.

Siirin nopeus ei ole iän myötä kadonnut, vaan leidi otti jälleen hienon voiton Nopeusjuoksussa ETFTA:n Kääpiö Kemuissa lokakuussa 2012.

Lempinimet: Sirkku, Sirpa, Sirkka-Liisa

Siiri pienenä tyttönä

Kuvia Siiristä maaliskuulta 2012