Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Pentuvierailupäivä

Tervetuloa tutustumaan koiriimme ja kotonamme kasvaviin pentuihin sekä keskustelemaan rodusta vierailupäivänä lauantaina 18.1.2020 klo 12.30-13.30. Ilmoittaudu sähköpostitse pe 17.1 klo 18.00 mennessä.
Tervetuloa!

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:104394 kpl

Olemme Facebookissa

'PR' Dunkel´s Bluebell aka Pimu & 'PR' Burway´s Monkey Man aka Pongo-pentueen sivu

Syntynyt 11.10.2019 pentue 'PR' Dunkel´s Bluebell aka Pimu & 'PR' Burway´s Monkey Man aka Pongo. 

Pentueeseen syntyi neljä pentua: kolme urospentua ja yksi narttupentu. Kaikki ovat väritykseltään white&black&tan (tri-color) aivan kuten vanhempansa. Vanhemmilta on peritty myös läikikkyys, jokaisella on kropassaan mustia laikkuja. Kolmella on myös valkoinen piirto otsassa, yksi on aivan mustapäinen.

Kooltaan odotamme heistä tulevan keskikokoisia. Luonteeltaan pennuista odotamme reippaita, kilttejä, aktiivisia kuten molemmat vanhempansa. Näistä pennuista tulee saamaan kivoja lemmikkejä ja harrastuskoiria.

Pennut ovat luovutusikäisiä joulukuun lopussa 2019.

Yksi hieno urospentu Rambo´s White Feather on vielä vapaana ja varattavissa.

Narttupentu jää kenneliimme kasvamaan mahdollista myöhempää jalostuskäyttöä varten ja kaksi urospennuista on varattu.Kaikki pennut kuvattuna neljän viikon iässä. Vas.White Feather, Duchess Inez, Black Pearl ja Little Mike

Pennut

'PR' Rambo´s White Feather

1. poika
white&black&tan
syntymäpaino 149 g
syntynyt 11.10.2019

VAPAANA  AVAILABLE

Rambo´s White Feather

'PR' Rambo´s White Feather

'PR' Rambo´s Black Pearl aka Rico

2. poika
white&black&tan
syntymäpaino 108 g
syntynyt 11.10.2019

VARATTU  RESERVED A.S.Rambo´s Black Pearl

'PR' Rambo´s Black Pearl

'PR' Rambo´s Little Mike

3. poika
white&black&tan
syntymäpaino 150 g
syntynyt 11.10.2019

VARATTU  RESERVED R.M

Rambo´s Little Mike

'PR' Rambo´s Little Mike

'

'PR' Rambo´s Duchess Inez aka Iines

1. tyttö, 4. pentu
white&black&tan
syntymäpaino 147 g
syntynyt 11.10.2019

VARATTU RAMBO´S TOY FOX TERRIERS

Rambo´s Duchess Inez

'PR' Rambo´s Duchess Inez

29.10.2019
Upea narttukoiramme  'PR' Dunkel´s Bluebell aka Pimu synnytti neljän pennun pentueen perjantaiaamupäivällä 11.10. Pentueen isä on uroskoiramme 'PR' Burway´s Monkey Man aka Pongo. 

Pentueeseen syntyi neljä pentua: kolme urospentua ja yksi narttupentu. Kaikki ovat väritykseltään white&black&tan (tri-color) aivan kuten vanhempansa. Vanhemmilta on peritty myös läikikkyys, jokaisella on kropassaan mustia laikkuja. Kolmella on myös valkoinen piirto otsassa, yksi on aivan mustapäinen. Pennut ovat luovutusikäisiä sopivasti jouluksi 2019.

Pentueen alku ei ollut ihan helppo, eikä ollut ollenkaan selvää selviävätkö pennut saati emo. Pimu sairastui vakavaan kohtutulehdukseen synnytyksen jälkeen, joka vaikutti paitsi hänen vointiinsa myös pentujen vointiin maidontuotannon laskun kautta. Onneksi Pimu pääsi erittäin osaavan eläinlääkärin luo ja sai tehokkaat antibiootit, joilla tulehdus parani vajaassa viikossa. Sen ajan me Jannen kanssa toimimme keinoemoina ja syötimme pentuja kahden tunnin välein vuorokauden ympäri. Täytyy sanoa, että oli kyllä todella rankkaa aikaa. Mutta myös antoisaa, kun pennut kuitenkin kaikesta huolimatta kasvoivat hienosti ja antibioottikuurin jälkeen emon maidontuotanto palautui todella hyvin. Nyt Pimulta tulee maitoa enemmän kuin tarpeeksi ja sen huomaa näistä tyytyväisistä ja hyvin kasvavista pennuista.

Kuvasimme pennut vasta viime viikonloppuna, emme ole turhaan halunneet häiritä emoa ja pentuja. Avaamme pentueen omat sivut asap, heti kun kiireiltämme ehdimme. Samoin suunnitteilla on ensimmäinen pentuvierailupäivä, jolloin pentuja voi tulla katsomaan. Tästäkin tietoa tänne myöhemmin.

Johtuen siitä, että Pimu ei ole enää ihan nuori tyttönen ja siitä, että pelkäsimme jo menettävämme hänet, teimme päätöksen, että pentueen ainoa narttupentu jää kenneliimme kasvamaan mahdollista myöhempää jalostuskäyttöä varten. Vapaana ja varattavissa on siten pentueen kolme upeaa urospentua. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota. Seuraa sivuiltamme vierailupäiviä ja tule käymään katsomassa pentuja.