Yhteystiedot

Vehnäkuja 4, 16300 Orimattila
Puhelin: 050-3086881
Sähköposti:rambostoyfox@
dnainternet.net

Liity ETFTA ry -yhdistykseen!

ETFTA Euroopan amerikankääpiöterrierit ry on amerikankääpiöterrierien oma yhdistys. Liity nyt jäseneksi! Saat upean jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna ja paljon muita etuja! Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.etfta.fi.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:156054 kpl

Olemme Facebookissa

'PR' Rambo´s Faith aka Molla

UKC Rek.nro B300,191

Synt. 27.12.2019  Väri: white & tan
Sukupuoli: narttu
Paino:     Säkä: 

Terveys: silmät, sydän, polvet ja lonkat terveet ja virallisesti tarkastetut (pentutarkastus)Emo: UFA USA  'PR' Rambo´s Lilia UKC Rek.nro: A912,150

 Isä: GRCH 'PR' Star´s Big Spendor  UKC Rek.nro: A322,645
'PR' Rambo´s Faith aka Molla on todella hieno amerikankääpiöterrierin pentu. Se syntyi ensimmäisenä kuuden pennun pentueeseen. Tarkoitus ei ollut alun perin tästä pentueesta pitää pentua, mutta Mollan ollessa niin hieno luonteeltaan, oli pakko jättää hänet meille kasvamaan. Tällaisia todellisia "helmiä" tulee kuitenkin harvoin vastaan. Molla on perusluonteeltaan rauhallinen niin kuin äitinsä ja isoaitinsäkin ovat, kiltti ja iloinen, mutta myös oikea terminaattori ja tuholainen ;)  Jos hän tulee ollenkaan isoäitiinsä, niin tämä tuhoamisvimma menee kyllä pentuiän myötä ohi ja hänestä kasvaa todella hieno narttukoira, joka ilomielin otetaan jalostusohjelmaamme. Mutta tämän vasta aika näyttää.  Nyt Molla saa villinä ja vapaana iloita ystävänsä Iineksen kanssa vailla huolen häivää!

Kaverukset 'PR' Rambo´s Duchess Inez aka Iines ja 'PR' Rambo´s Faith aka Molla